Hem » Jennifer Lopez bär exklusiva smycken – vad har stjärnan på sitt halsband

Annonsering

Jennifer Lopez bär exklusiva smycken – vad har stjärnan på sitt halsband

Den 54-åriga superstjärnan Jennifer Lopez delade med sig av en video där hon sminkar sig, men det var inte skönhetsprodukterna som fångade prenumeranternas uppmärksamhet. Fansen såg att J.Lo inte bara tillägnar musikvideor och låtar till sin make Ben Affleck, utan också bär ett hängsmycke med hans namn runt halsen. Det glänsande hänget var i form av ordet ”Affleck”.

I en video som sångerskan nyligen publicerade på sin blogg sminkade hon sig inför Alla hjärtans dag med produkter från sitt eget varumärke JLo Beauty. För att fortsätta med ”in love”-temat bar hon också en röd stickad tröja med ett hjärta broderat i mitten. I slutet av videon önskade hon sina tittare en glad Alla hjärtans dag och tillade självsäkert att hon redan har planer för Alla hjärtans dag.

Sådana antydningar ökar bara intresset för Lopez kommande musikutgivning – hennes album ”This Is Me…. Now” släpps den 16 februari. Popartistens nionde studioalbum blir uppföljaren till hennes tredje album ”This Is Me… Now”, tillägnat Affleck, som hon har haft ett förhållande med sedan 2004. Then”, tillägnat Affleck, som hon hade ett förhållande med redan 2004.

Du kanske också gillar

Annonsering