Hem » Celine Dion gick ut och deltog i Grammygalan för första gången på länge efter att ha drabbats av en obotlig sjukdom

Annonsering

Celine Dion gick ut och deltog i Grammygalan för första gången på länge efter att ha drabbats av en obotlig sjukdom

I december 2022 meddelade Celine Dion att hon led av muscular stiffness syndrome. Detta är ett allvarligt tillstånd som inte är lätt att behandla, påverkar nervsystemet och orsakar problem med hela kroppen, inklusive stämbanden. På grund av diagnosen var kändisen tvungen att ställa in världsturnén och alla kommande konserter. Den legendariska divan tappar dock inte hoppet om att återvända till scenen, och dagen innan besökte hon för första gången på länge allmänheten. Stjärnan deltog i den 66: e Grammy-ceremonin, där hon presenterade ett pris i kategorin ”Best Pop Vocal Album”.

Statyetten från händerna på artisten av hit ”My Heart Will Go On” mottogs för hennes skiva ”Midnights” sångare Taylor Swift, för vilken just denna utmärkelse blev den fjärde i samlingen, vilket är ett absolut rekord.

När jag säger att jag är glad att vara här menar jag det verkligen från hjärtat”, sa Dion, 55, från scenen. – De som har turen att närvara vid Grammy Awards bör aldrig ta för givet den enorma kärlek och glädje som musiken ger oss och människor runt om i världen.

Du kanske också gillar

Annonsering