Hem » Dagens pinsamhet: Meryl Streep var sen till Grammy-galan

Annonsering

Dagens pinsamhet: Meryl Streep var sen till Grammy-galan

Hollywooddrottningen Meryl Streep, 74, gjorde ett 5 minuter sent framträdande på 2024 Grammys i Los Angeles förra söndagen och bidrog till publikens skämt. Den trefaldiga Oscar-vinnaren är svärmor till musikalartisten och producenten Mark Ronson. Ronson och dottern till den berömda skådespelerskan Grace Gummer tillkännagav sitt förhållande 2021, och förra året blev de föräldrar för första gången. Streep har nominerats till en Grammy, liksom hennes svärson Ronson. Även om ingen av dem vann i sina respektive kategorier, var de på scenen när de presenterade statyetten för vinnarna. När ceremonins värd Trevor Noah pekade på Streeps tomma stol gjorde han en skämtsam kommentar till de närvarande stjärnorna.

Hon kommer att sitta i den stolen. Jag kan inte tro att Meryl Streep är här. Jag kan verkligen inte tro det! – kommenterade Trevor entusiastiskt när han såg Streep närma sig.

Djävulen bär Prada-stjärnan gick in klädd i en helvit ensemble bestående av vita byxor och jacka. Skådespelerskan skickade luftkyssar till publiken under kraftiga applåder och intog så småningom sin hedersplats vid scenen.

Vadå, trodde du att jag ljög? Du behöver inte be mig om ursäkt, Meryl Streep, ja!” programledaren gjorde situationen till ett gulligt skämt. – Vet ni vad det betyder? Den här Grammyn kommer att ge mig en Oscar. Jag vet inte hur, men vi ska göra det. Jag vill tacka båda akademierna!

Du kanske också gillar

Annonsering