Hem » Familjesplittring: Miley Cyrus ignorerade sin pappa i sitt Grammy-tal

Annonsering

Familjesplittring: Miley Cyrus ignorerade sin pappa i sitt Grammy-tal

Miley Cyrus har officiellt blivit en tvåfaldig Grammy Award-vinnare. Vid den senaste prisutdelningen tog Miley hem statyetten i kategorin ”Record of the Year” för sin hitlåt ”Flowers”, som många fans tog som ett meddelande till hennes ex Liam Hemsworth. Den 31-åriga artisten gick upp på scenen i en enaxlad paljettbroderad klänning i en ädelbrun färg. En djärv slits i sidan, som nästan helt exponerade popdivaens kropp, gav en touch av glamour till outfiten.

”Grammy” Miley Cyrus belönades av skådespelerskan Meryl Streep och hennes svärson, producenten och kompositören Mark Ronson, som arbetade med Cyrus på låten ”Nothing Breaks Like a Heart”. I sitt tacktal nämnde Miley sitt kreativa team, av vars medlemmar några kom upp för priset med sångerskan, hennes vänner, familj, och i synnerhet hennes mamma och syster, men nämnde inte sin musikerfar Billy Ray Cyrus, som hon inte har haft kontakt med de senaste åren.

Det är ett fantastiskt pris. Men jag hoppas att det inte förändrar något, för mitt liv var fantastiskt igår. Alla i världen kommer inte att få en Grammy, men alla i den här världen är fantastiska. Så tro inte att det spelar någon roll, även om det gör det, eller hur? – skämtade hon. – Jag tackar alla på den här scenen med mig, Tom, Tyler, Michael och Greg. Vårt crew, skivbolaget, min mamma och syster, mina främsta medbrottslingar och min kärlek… Jag tror inte att jag har glömt någon. Men jag kan ha glömt mina underkläder.

Du kanske också gillar

Annonsering